Reklama
Reklama

Uwaga! Ta strona zawiera treści przeznaczone tylko dla dorosłych

Jeśli nie masz ukończonych 18 lat, nie powinieneś jej oglądać.

Anuluj Zobacz stronę
Warszawa
Reklama

"Nimfomanka" to porno czy sztuka? Pierwsze recenzje

20 grudnia 2013, 08:39
">>Nimfomanka<< przyciąga i odrzuca jednocześnie. Wprawia w zakłopotanie, śmieszy, chwilami drażni, ale efekt jest totalnie fascynujący i chyba ją pokochałem" ("Guardian")
">>Nimfomanka<< przyciąga i odrzuca jednocześnie. Wprawia w zakłopotanie, śmieszy, chwilami drażni, ale efekt jest totalnie fascynujący i chyba ją pokochałem" ("Guardian") / Media
"Trzymajcie się krzeseł, Biblii, albo chwyćcie przyjaciela za rękę" – napisał o "Nimfomance" krytyk brytyjskiego "Guardiana". Na tydzień przed premierą pojawiły się pierwsze recenzje kontrowersyjnego filmu Larsa von Triera. I to głównie pozytywne, bowiem zagraniczne portale chwalą erotyczne dzieło duńskiego skandalisty.
Reklama
Reklama
Tematy:
Lars von Trier Charlotte Gainsbourg Shia LaBeouf Nimfomanka recenzja

Powiązane

Reklama

Komentarze(9)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • many
    2013-12-20 10:14:51
    ani porno ani sztuka. zwykłe ******
    0
  • f2u6c7kthisworld
    2013-12-20 10:14:32
    Tak, ten film na pewno odpowiada czego potrzebuje kobieta. To właśnie dlatego mamy tyle rozwodów, samotnyych kobiet, dzieci bez ojców. Wszystkiemu winny jest permanentny brak możliwości bycia jednocześnie dobra matka, zona ale przede wszystkim nimfomanka...
    Rzym upadl. Nie inaczej będzie z ta cywilizacja. Pytanie co stanie się potem...
    0
  • von Rwakulicki
    2013-12-20 13:49:18
    obejrzyj "Melancholie"!
    0
  • mn
    2013-12-21 01:00:41
    A potem to będzie islam.
    0
  • karp nie ubity
    2013-12-24 20:25:12
    Jak chce porno obejrzeć to na red tuba wchodze.Moim zdaniem to kolejna kupa von Triera nad którą się podniecają muchy.Czy ten gość pokazał coś ciekawego w tych swoich dziełach?Moim zdaniem gooowno.Znam ambitniejsze kino i reżyserów.Świat promuje debili i wmawia debilom że są trendy bo oglądają debilstwa.
    0
  • Adler
    2013-12-23 19:38:22
    Porno? Sztuka? E tam, zwykłe pier...e, takie jak ja z moją Jadźką co 2 dni odstawiamy. Najgorsze jest to, że baby ostatnio coraz mniej chłopów potrzebują. Wszystko przez te wibratory. Ciekawy jestem, jakiego używa Ozdoba Naszego Sejmu, Posłanka Pawłowicz? Mam kumpla ginekologa. Mówi, że jedna z jego pacjentek to tak se to ustrojstwo głęboko wsadziła - że nie mógł go wyjąć! Wyjąć nie wyjął - ale tak go obrócił - że mogła przynajmniej baterie wymienić
    0
  • Muniek Kluszczyk
    2013-12-27 02:56:44
    Jeżeli porno, to nie podnieca. Jeżeli sztuka, to za bardzo porno. Czyli rzecz nieudana.
    0
  • Lew
    2013-12-25 16:47:02
    Niestety, kolejna powiastka dla impotentów.
    0
  • Kopulujący ArcyBiskup
    2014-01-06 11:33:36
    To film o życiu np. marszałek KOPACZ.
    W 10000 procent oparty na faktach a raczej "fuck'tach"
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama